jgb.nu

jgb.nu

Ögon som strålar efter ögonlocksoperation

juli 3rd, 2011 · No Comments · Okategoriserade

Ungdom och glädje har sin källa från ögonen. Alla vill vi känna oss piggare och fräschare men tyvärr är det ofta i ögonregionerna de första förändringarna på ökad ålder syns, rynkor runt ögonen och på ögonlocken är mycket vanliga. Huden tappar spänsten och hänger lite mer och det märks rätt tydligt. Vi ser ofta lite tröttare och surare ut trots att vi alls inte förändrat humöret, så därför kan det ju kännas som att man måste göra något åt problemet. Med en ögonlocksoperation kommer hela ditt utseende att förändras, inte bara åldern utan vitaliteten kommer tillbaka och med den självförtroende och livs glädje.

Tags: ·

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment