jgb.nu

jgb.nu

Håravfall är aldrig roligt

juli 11th, 2011 · No Comments · Okategoriserade

Hur många människor i vårt avlånga land lider inte av håravfall eller tunt hår. Förmodligen en hel del kvinnor och män av olika åldrar och dessutom en hel del mycket unga människor, framförallt killar. Här är det de tidiga vikarna i tinningarna som kryper fram och skapar det blanka hud partierna som är så typiska.
Det finns i dag inga mirakel kurer för att alla för en gång lösa problemen. Det finns nog inte ens en lösning inom de närmaste 20 åren men jag är alldeles helt övertygad om att det kommer en lösning – och förmodligen inte bara en lösning utan flera. Om det blir en lösning som innefattar stamceller eller ännu effektivare DHT-blockerare kan vi låta vänta och se. Men det finns ett stort antal lösningar som teoretisk kommer att bli gångbara.

Tags: ·

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment